Minden szakember

Építkezés és felújítás

  1. Töltse ki a jelentkezési lapot
  2. Kapjon ajánlatokat és árakat a szakemberektől
  3. Válassza ki az Önnek megfelelő mestert az árak és vélemények függvényében
Minden szakember

Üdvözlöm, Ajsa vagyok!

A szolgáltatások használatához kattintson a gombra

Bemutatkozás

Kedves Ügyfél! Sándorfi Ajsának hívnak és (masszőr) vállalkozásom elindításához szeretnék alapot teremteni, ezért vállalnék önnél is munkát. Alapos, megbízható és lelkiismeretes embernek gondolom magam aki keményen dolgozik az álmaiért, ezért gondolom, hogy mindkettőnk számára nyereséges lenne az együttműködés. Jelenleg recepciósként dolgozom és versenyszerűen sportolok, de beugrósként dolgoztam már: -hostessként-takarítóként építkezésen-takarítóként magán lakásban-pultosként-masszőrként Vállalok minden ezekhez hasonló munkát és szívesen bevásárolok, mosok, ablakot pucolok és megbeszélés alapján mást is.

Megrendelő vagy? Gyorsan és kockázatmentesen egy szakemberre lenne szükséged, aki elvégez például egy szakszerű Masszázs megbízást Budapest városában? Itt van, mondjuk Ajsa.

Ő egy szakember, aki Budapest és környékén dolgozik és nagy gyakorlata van Masszázs terén. Ajsa egyike azoknak, akik jelentkeztek a megbízásodra, ami úgy történt, hogy leírtad mi a teendő, a feladat kartonjában összefoglaltad a munka részleteit, megadtad a szükséges határidőket, helyszíneket, költségkeretet és egyéb szükséges információkat, majd mindezt közzétetted.

Ezután csak hátradőltél és vártad a jelentkezőket. Ekkora futott be Ajsa ajánlata! Qjob-os profilján 5 csillagos értékelést láthattál, korábbi megrendelői csak pozitív visszajelzéseket hagytak róla. Ezek alapján meggyőződhettél arról, hogy több ügyfele is elégedett volt az általa nyújtott Masszázs szolgáltatással. Bizakodhatsz, nagy eséllyel Te is elégedett leszel!

Ezután, csak annyi a dolgod, hogy egyeztess a szakemberrel, véglegesítsd a kiválasztását, a munka elvégzése után ellenőrizd azt, rendezzétek az anyagiakat, és végül Te is hagyj egy visszajelzést a szakember profilján. Egyszerű, ugye? Így működik a Qjob.hu – a szakemberkereső.

Értékelés

Reviews
Értékelések akkor jelennek meg, amikor a Felhasználó létrehoz vagy elvégez egy feladatot

Hasonló szakemberek

© 2021, Qjob (WebTech Group Kft.)
+36 (70) 212-46-06
info@qjob.hu