Minden szakember

Építkezés és felújítás

  1. Töltse ki a jelentkezési lapot
  2. Kapjon ajánlatokat és árakat a szakemberektől
  3. Válassza ki az Önnek megfelelő mestert az árak és vélemények függvényében
Minden szakember

Üdvözlöm, Mercédesz vagyok!

A szolgáltatások használatához kattintson a gombra

Bemutatkozás

Kedves leendő tanítványaim, vendégeim! Jelenleg az ELTE Tanító- és Óvóképző Karára járok, harmadéves, német tanító szakos hallgató vagyok. Gimnáziumban természettudományi tagozatra jártam, németből és biológiából emelt érettségit is tettem. Szívesen vállalok olyan gyermekek tanítását, akiknek az alábbi tantárgyak nehezen mennek:- német- magyar nyelv és irodalom, olvasás, fogalmazás, írás, nyelvtan- matematika- természetismeret, környezetismeret, biológia, kémiaAz egyetemi éveim előtt egy 2 éves kozmetikus OKJ-t végeztem el, mely által kozmetikussá váltam. Várom leendő vendégeimet különböző kozmetikai kezelésekre, szőrtelenítésre, szépítésre!Ezenkívül szívesen vállalok különböző hajfonásokat is.Várom leendő tanítványaim, s vendégeim jelentkezését!

Megrendelő vagy? Gyorsan és kockázatmentesen egy szakemberre lenne szükséged, aki elvégez például egy szakszerű Masszázs megbízást Budapest városában? Itt van, mondjuk Mercédesz.

Ő egy szakember, aki Budapest és környékén dolgozik és nagy gyakorlata van Masszázs terén. Mercédesz egyike azoknak, akik jelentkeztek a megbízásodra, ami úgy történt, hogy leírtad mi a teendő, a feladat kartonjában összefoglaltad a munka részleteit, megadtad a szükséges határidőket, helyszíneket, költségkeretet és egyéb szükséges információkat, majd mindezt közzétetted.

Ezután csak hátradőltél és vártad a jelentkezőket. Ekkora futott be Mercédesz ajánlata! Qjob-os profilján 5 csillagos értékelést láthattál, korábbi megrendelői csak pozitív visszajelzéseket hagytak róla. Ezek alapján meggyőződhettél arról, hogy több ügyfele is elégedett volt az általa nyújtott Masszázs szolgáltatással. Bizakodhatsz, nagy eséllyel Te is elégedett leszel!

Ezután, csak annyi a dolgod, hogy egyeztess a szakemberrel, véglegesítsd a kiválasztását, a munka elvégzése után ellenőrizd azt, rendezzétek az anyagiakat, és végül Te is hagyj egy visszajelzést a szakember profilján. Egyszerű, ugye? Így működik a Qjob.hu – a szakemberkereső.

Értékelés

Reviews
Értékelések akkor jelennek meg, amikor a Felhasználó létrehoz vagy elvégez egy feladatot

Hasonló szakemberek

© 2021, Qjob (WebTech Group Kft.)
+36 (70) 212-46-06
info@qjob.hu