Minden szakember

Építkezés és felújítás

  1. Töltse ki a jelentkezési lapot
  2. Kapjon ajánlatokat és árakat a szakemberektől
  3. Válassza ki az Önnek megfelelő mestert az árak és vélemények függvényében
Minden szakember

Üdvözlöm, Карина vagyok!

A szolgáltatások használatához kattintson a gombra

Bemutatkozás

Jemelyjanova Karina vagyok, 2,5 éve végeztem el az alapfokú és mesterkurzust a MHA-Makeup Hungary Academy suliban , ezenkívül végeztem még más mesterkurzusokat, workshopot, online képzést az otthoni és külföldi smink mestereknél( Éva Fábián, Darya Kholodnykh, Denis Kartasev, Danessa Myricks, Jordan Liberty és többiek..)Részt vettem sok fotózáson, film és klip forgatásokon, sók magyar színészeket sminkeltem ( Péterfy Bori , Trokán Nóra, Döbrösi Laura, Waskovics Andrea, Katica Nagy, Dalma Tenki, Anna Mészöly, Osváth Judit és a többiek ). Most nemrég részt vettem Olasz Renato nagy filmjében mint sminkes és fodrász. Az Inglot Got talent 2020 versenyében második helyet értem el. Nagy tapasztalatom van az ügyfelekkel folytatott kommunikációban és munkában! Egy sima natúr sminktől, színes kreatív sminkig mindent el tudok készíteni + frizurát is csinálok, ami sokoldalúbbá tesz. Imádom a munkámat, a sminkelés a szenvedélyem! Keressetek bizalommal !

Megrendelő vagy? Gyorsan és kockázatmentesen egy szakemberre lenne szükséged, aki elvégez például egy szakszerű Masszázs megbízást Будапешт városában? Itt van, mondjuk Карина.

Ő egy szakember, aki Будапешт és környékén dolgozik és nagy gyakorlata van Masszázs terén. Карина egyike azoknak, akik jelentkeztek a megbízásodra, ami úgy történt, hogy leírtad mi a teendő, a feladat kartonjában összefoglaltad a munka részleteit, megadtad a szükséges határidőket, helyszíneket, költségkeretet és egyéb szükséges információkat, majd mindezt közzétetted.

Ezután csak hátradőltél és vártad a jelentkezőket. Ekkora futott be Карина ajánlata! Qjob-os profilján 5 csillagos értékelést láthattál, korábbi megrendelői csak pozitív visszajelzéseket hagytak róla. Ezek alapján meggyőződhettél arról, hogy több ügyfele is elégedett volt az általa nyújtott Masszázs szolgáltatással. Bizakodhatsz, nagy eséllyel Te is elégedett leszel!

Ezután, csak annyi a dolgod, hogy egyeztess a szakemberrel, véglegesítsd a kiválasztását, a munka elvégzése után ellenőrizd azt, rendezzétek az anyagiakat, és végül Te is hagyj egy visszajelzést a szakember profilján. Egyszerű, ugye? Így működik a Qjob.hu – a szakemberkereső.

Értékelés

Reviews
Értékelések akkor jelennek meg, amikor a Felhasználó létrehoz vagy elvégez egy feladatot

Hasonló szakemberek

© 2021, Qjob (WebTech Group Kft.)
+36 (70) 212-46-06
info@qjob.hu