Minden szakember

Építkezés és felújítás

  1. Töltse ki a jelentkezési lapot
  2. Kapjon ajánlatokat és árakat a szakemberektől
  3. Válassza ki az Önnek megfelelő mestert az árak és vélemények függvényében
Minden szakember

Üdvözlöm, Mónika vagyok!

A szolgáltatások használatához kattintson a gombra

Bemutatkozás

TANULMÁNYOK:1990-1993 Tokyo Metropolitan Kokusai High School, Japan(Nemzetközi szak)Fő tantárgyak: Japán nyelv, Nemzetközi kapcsolatok, Angol nyelv,Világ történelemÉrettségi vizsga: 19931994-1997 Kodolányi János Főiskola, Székesfehérvár(Angol kommunikáció szak)Fő tantárgyak: Kommunikáció elmélet, Szociológia, Filozófia, Etika, Angol nyelv, Magyar nyelvtan-helyesírás, Gazdasági ismeretekDiploma: 19971997 Krúdy Oktatási KözpontIdegenvezető és hostess tanfolyam2010 Nemzetközi Shiatsu Iskola BudapestShiatsu 30 órás alaptanfolyam2011 Shiatsu képzés I. és II. Szemeszter2012 Shiatsu képzés III. szemeszter SZAKMAI TAPASZTALAT:1992-1993 Baskin Robbins 31 Ice Cream (Tokió, Japán)Eladó(Iskolai év alatt)1992 NarrátorJapán gazdasági röved film fordítása magyarra1996-1997 Főiskolai gyakorlatStúdió 96, Magyar Televízió1996- Idegenvezető Japán és angol nyelvenMalév Air Tours, Five Stars Utazási Iroda, Miki Travel Idegenforgalmi Kft.2004-2008 Weber Stephen (grill készülékek és kiegészítők)Kizárólagos importőr és forgalmazóNYELVISMERET: japán, angolEGYÉB: Álltalános számítógépes ismeretekGépjárművezetői engedély A és B kategóriaÉRDEKLŐDÉSI KÖR: Színház, zene, barkácsolás, snowboard, motorozás, utazás, kutyák

Megrendelő vagy? Gyorsan és kockázatmentesen egy szakemberre lenne szükséged, aki elvégez például egy szakszerű Masszázs megbízást Budapest városában? Itt van, mondjuk Mónika.

Ő egy szakember, aki Budapest és környékén dolgozik és nagy gyakorlata van Masszázs terén. Mónika egyike azoknak, akik jelentkeztek a megbízásodra, ami úgy történt, hogy leírtad mi a teendő, a feladat kartonjában összefoglaltad a munka részleteit, megadtad a szükséges határidőket, helyszíneket, költségkeretet és egyéb szükséges információkat, majd mindezt közzétetted.

Ezután csak hátradőltél és vártad a jelentkezőket. Ekkora futott be Mónika ajánlata! Qjob-os profilján 5 csillagos értékelést láthattál, korábbi megrendelői csak pozitív visszajelzéseket hagytak róla. Ezek alapján meggyőződhettél arról, hogy több ügyfele is elégedett volt az általa nyújtott Masszázs szolgáltatással. Bizakodhatsz, nagy eséllyel Te is elégedett leszel!

Ezután, csak annyi a dolgod, hogy egyeztess a szakemberrel, véglegesítsd a kiválasztását, a munka elvégzése után ellenőrizd azt, rendezzétek az anyagiakat, és végül Te is hagyj egy visszajelzést a szakember profilján. Egyszerű, ugye? Így működik a Qjob.hu – a szakemberkereső.

Értékelés

Reviews
Értékelések akkor jelennek meg, amikor a Felhasználó létrehoz vagy elvégez egy feladatot

Hasonló szakemberek

© 2021, Qjob (WebTech Group Kft.)
+36 (70) 212-46-06
info@qjob.hu